Cambridge English: Key English Test (KET)

//Cambridge English: Key English Test (KET)
Cambridge English: Key English Test (KET) 2018-03-04T07:20:05+00:00

Project Description

Examinarea va fi Computer Based. Elevii care participa la aceste simulari se familiarizeaza cu testul pe computer care reprezintă o variantă moderna si extrem de atractiva de sustinere a examenelor Cambridge.

Pretestarea consta in trei teste: Citit (Reading), Scris (Writing) si Ascultat (Listening).

Participarea la pretestarile gratuite ofera elevilor sansa de a-și afla nivelul real de limba engleză la care se află în acest moment. De asemenea, elevii obțin experiență și încredere de sine, familiarizându-se cu formatul examenelor Cambridge și învățând să-și gestioneze emoțiile și timpul.

Pentru a participa este nevoie să completați formularul de înscriere CONTACT

Cambridge English: Key, cunoscut si sub denumirea de Key English Test (KET), testează capacitatea candidatului de a se exprima în situații cotidiene și de a înțelege informații scurte sau texte simple, fiind potrivit pentru persoane de peste 13 ani. Se adresează celor care au un nivel elementar de cunoaștere a limbii engleze, fiind capabili să înțeleagă ideile principale din texte simple, să comunice în situații familiare, să înțeleagă informații scurte,standard și să poarte conversații simple, pe teme uzuale.

Cambridge English: Key – Key English Test (KET) se situeaza la nivelul A2 (elementar) conform  Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR) si acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris. A detine un certificat Cambridge English inseamna a avea una dintre cele mai valoroase calificari din lume in domeniul cunoasterii limbii engleze. Aceasta este o realizare de care oricine poate fi mandru! Certificatul KET este o calificare lingvistica recunoscuta de mii de companii din toata lumea – Philips, Motorola, Electrolux, Agfa-Gevaert, fiind doar cateva dintre acestea.

INSCRIERE

PRETESTARI GRATUITE 25 MARTIE

NEURON ENGLISH

B-dul Tomis nr.80, et 1, int. 02, Constanta (Zona Miga)

Phone: 0728.181.888

Web: Cambridge Neuron English