Cambridge English: Preliminary (PET)

//Cambridge English: Preliminary (PET)
Cambridge English: Preliminary (PET) 2018-03-04T07:20:45+00:00

Project Description

Examinarea va fi Computer Based. Elevii care participa la aceste simulari se familiarizeaza cu testul pe computer care reprezintă o variantă moderna si extrem de atractiva de sustinere a examenelor Cambridge.

Pretestarea consta in trei teste: Citit (Reading), Scris (Writing) si Ascultat (Listening).

Participarea la pretestarile gratuite ofera elevilor sansa de a-și afla nivelul real de limba engleză la care se află în acest moment. De asemenea, elevii obțin experiență și încredere de sine, familiarizându-se cu formatul examenelor Cambridge și învățând să-și gestioneze emoțiile și timpul.

Pentru a participa este nevoie să completați formularul de înscriere CONTACT

Bacalaureatul devine mult mai usor o data cu detinerea unui certificat Cambridge English: Preliminary – Preliminary English Test (PET)! Fiind recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului ca si echivalare a competentelor lingvistice, PET este un examen accesibil, de nivel intermediar, realizat in conformitate cu Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR), care acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris, situandu-se la nivelul B1 CEFR.

A detine un certificat Cambridge English inseamna a avea una dintre cele mai valoroase calificari din lume in domeniul cunoasterii limbii engleze. Aceasta este o realizare de care oricine poate fi mandru! Certificatul PET este o calificare lingvistica recunoscuta de mii de institutii educationale si companii la nivel mondial. Printre acestea se numara angajatori ca si Hewlett-Packard (HP), Sony, Coca-Cola si colegii cum sunt University of Exeter, University of Manchester sau Anglia Ruskin University, Cambridge.

INSCRIERE

PRETESTARI GRATUITE 25 MARTIE

NEURON ENGLISH

B-dul Tomis nr.80, et 1, int. 02, Constanta (Zona Miga)

Phone: 0728.181.888

Web: Cambridge Neuron English